Рівненська область: рятувальники надають допомогу водіям на засніжених автошляхах

Рівненська область: рятувальники надають допомогу водіям на засніжених автошляхах

24.03.13 10:09 0 1056
22 березня внаслідок суттєвого погіршення погодних умов на території Рівненщини для проведення заходів з евакуації автотранспорту та надання допомоги людям було залучено понад 80 чоловік особового складу та 52 одиниці техніки підрозділів Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області.

Рятувальниками вивільнено із снігових заметів та відбуксировано 12 одиниць автотранспортної техніки (в тому числі пасажирський автобус та машину швидкої допомоги) та надано допомогу 53 громадянам (в тому числі 2 дітям). Разом з тим, з метою попередження загибелі людей внаслідок переохолодження на ділянках найбільшої концентрації руху великогабаритного транспорту та в місцях утворення транспортних заторів (спуски, підйоми, складний рельєф місцевості) організовано цілодобову роботу 4 пунктів обігріву, у яких за вказаний період надано допомогу понад 40 громадянам.

Цілодобово роботу рівненських рятувальників координує начальник ГУ ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля. Ситуація перебуває під постійним контролем виконуючого обов’язки голови обласної державної адміністрації Анатолія Юхименка.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ