На Рівненщині знайшли фальшиві гроші

На Рівненщині знайшли фальшиві гроші

24.03.13 10:59 0 1511
Працівниками транспортної міліції на станції Здолбунів затримано громадянку, яка спробувала збути в торгівельному закладі фальшиві гроші.

Як, здебільшого і практикують у таких випадках, зловмисники вирішують купити якусь дрібничку й отримати решту, але вже справжніми грошима. Так планувала і цього разу жіночка, коли підійшла до кіоску з продажу газет і журналів. Простягнувши продавцю 100 гривень, панянка попросила одну з найдешевших газет, щоб так би мовити скоротити час до відправки поїзда.

Взявши купюру, до рук продавець на дотик відчула неякісність паперу та повернула їх назад, відмовивши в продажі. Потім про це розповіла працівникам транспортної міліції, що несли службу на території станції.

По опису було затримано мешканку міста Здолбунів, яка була доставлена до лінійного відділу, де в присутності понятих у неї була вилучена підроблена купюра номіналом 100 гривень. При огляді купюри на ній була відсутня магнітна стрічка та водяні знаки. Для більш детального дослідження підроблені гроші направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України на Львівській залізниці.

Зараз з’ясовується чи дійсно громадянка, як вона розповідає, знайшла цю купюру на автобусній зупинці та не знала про те, що гроші фальшиві. По даному факту розпочато кримінальне провадження за статтею 199 Кримінального кодексу України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї) та внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ