Волинська область: рятувальники продовжують оперативно реагувати на всі звернення громадян про допомогу

Волинська область: рятувальники продовжують оперативно реагувати на всі звернення громадян про допомогу

25.03.13 10:31 0 999
Протягом 23 березня пожежно-рятувальними підрозділами УДСНС Волинської області здійснено 15 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, в ході яких вивільнено 21 транспортний засіб (8 рейсових автобусів, 1 карету «швидкої допомоги», 12 автомобілів), надано допомогу 70-м громадянам.

До проведення робіт залучалось понад 30 одиниць пожежної техніки та 60-ти бійців особового складу підрозділів служби «101».

Так, карету «швидкої допомоги» вивільнено із снігового замету у селі Любитів Ковельського району, у селах Свидники Ковельського, Хромяків Ківерцівського та Полиці Камінь-Каширського районів із снігових пасток рятувальники витягнули рейсові автобуси.

У Камінь-Каширському, Ратнівському, Рожищенському, Любешівському районах за допомоги пожежної техніки підвищеної прохідності здійснено буксирування великогабаритних вантажівок.

З метою запобігання випадків обмороження та травмування громадян внаслідок низьких температур у населених пунктах області продовжують діяти пункти обігріву, що розташовані при медичних закладах, в будівлях сільських та селищних рад.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: із ...
Наступна новина: Форналік закрив збірну ...

КОМЕНТАРІ