Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 3 пожежі, врятовано 14 осіб, евакуйовано 72 особи

Івано-Франківщина: минулої доби в області виникло 3 пожежі, врятовано 14 осіб, евакуйовано 72 особи

25.03.13 14:11 0 871
22 березня о 06:50 год. в селі Рожнів Косівського району на одному із обійсть виникла пожежа в приміщенні літньої кухні. Вогнем було пошкоджено будівлю та майно, яке там знаходилося, а також частково покриття та перекриття споруди. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня, о 14.12 год. в обласному центрі по вулиці Федьковича виникло загорання в електрощитовій на сходовій площадці на 9 поверсі 9-ти поверхового житлового будинку. Внаслідок пожежі вогнем було знищено електропроводку, 4 лічильники, 8 автоматів. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання в електрощитовій.

Вніч проти 23 березня о 00:55 год. в Івано-Франківську по вулиці Сухомлинського виникла пожежа в приміщенні кладової на 3-му поверсі гуртожитку Прикарпатського національного педагогічного університету імені В.Стефаника. Через сильне задимлення рятувальникам довелося гасити пожежу за допомогою роботи ланок газодимозахисної служби. Завдяки оперативним та професійним діям пожежних було недопущеного дальшого розповсюдження вогню в приміщення будівлі. На місці пожежі працівниками пожежно-рятувальної служби врятовано 14 осіб та виведено на свіже повітря 72 особи. В результаті пожежі вогнем було знищено побутове сміття, що знаходилось в кладовій. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 270 пожеж, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Чернігівська область: у ...

КОМЕНТАРІ