Збірна оголосила остаточний склад на відбір ЧЄ

Збірна оголосила остаточний склад на відбір ЧЄ

25.03.13 16:02 0 899
Після шести днів роботи на навчально-тренувальному зборі в Харкові тренерський штаб "синьо-жовтих" визначився з остаточним списком 14 гравців, які вирушать у Туреччину на кваліфікацію Євро-2014. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Нагадаємо, що спочатку Євген Ривкін викликав під знамена національної дружини 18 гравців, але четверо з них були відчеплені від обойми і залишаться вдома, пише сайт АМФУ.

Ними стали воротар луганського ЛТК Юрій Савенко, а також польові гравці Олександр Бондар ("Кардинал-Рівне"), Дмитро Камеко і Віталій Кисельов (обидва - "Локомотив", Харків).

Таким чином в Туреччину вирушать наступні 14 футзалістів: воротарі - Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко (обидва - "Локомотив"), Кирило Ципун ("Ураган", Івано-Франківськ); польові гравці - Максим Павленко, Ільдар Макаєв, Денис Овсянников, Дмитро Бондар (всі - "Енергія", Львів), Дмитро Клочко, Олександр Сорокін, Дмитро Сорокін, Сергій Журба (всі - "Локомотив"), Артем Рось, Володимир Разуванов, Богдан Свірідов (всі - ЛТК).

Курс на Туреччину "синьо-жовті" візьмуть 25-го березня за маршрутом Харків-Київ-Стамбул-Ерзурум. Саме в Ерзурумі і відбудуться всі матчі.

Нагадаємо, що перший поєдинок наша команда зіграє 27 березня з Англією, 28-го - з Словенією і 30-го - з Туреччиною.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: Хмельницька область: під ...

КОМЕНТАРІ