На Львівшині дільничні інспектори міліції допомагають людям похилого віку під час снігової заметілі (ФОТО)

На Львівшині дільничні інспектори міліції допомагають людям похилого віку під час снігової заметілі (ФОТО)

25.03.13 10:06 0 1165
Дільничні інспектори розчищають територію біля будинків носять воду та купують харчі. Також допомагають долати наслідки снігової стихії бійці спепідрозділу «Беркут».

На Львівщині під час негоди дільничні інспектори допомагають пенсіонерами. Особливу увагу міліціонери приділяють тим, у кого не має рідних та близьких. Під час снігопаду вони стараються не обділити увагою тих, хто цього потребував найбільше.

Особливо приємно було Розалії Іванівній Радик, мешканці міста Дрогобич, яка учора відсвяткувала своє 90-річчя. У жінки немає нікого, окрім сина, який живе далеко в Росії і приїздить рідко. Тому, найріднішими для неї вже давно стали дільничні інспектори Дрогобицького райвідділ міліці Андрій Гельо та інспектор Марія Студент. Саме вони прийшли привітати жінку зі святом.

Розалія Іванівна була дуже вдячна правоохоронцям. «Мій син живе дуже далеко, тому міліціонери для мене як рідні, вони завжди прийдуть на допомогу, коли треба купити харчі, допомогти по господарству, а часто просто сказати добре слово», - зауважила пані Розалія Радик.

Вдячна правоохоронцям і Голова об’єднання співвласників багатоквартирних будинків на вулиці Грушевського №170 у м. Дрогобич Любов Іванівна Коровайцева, яка також прийшла привітати мешканку свого будинку з ювілеєм. Не дивлячись на те, що міліціонери зайняті і мають багото обвязків, однак вони не забувають про одиноких людей, таких як пані Розалія. Дільничні допомогаю у будь-яку пору дня і ночі. І це не тільки під час негоди.

«Мені неодноразово доводилось телефонувати до дільничних у ночі, щоб приїхали і заспокоїли хуліганів. Ніколи вони мені не відмовляли, а завжди приходили на допомогу. Дільничні іспектори Дрогобича вічливі, чуйні, турботливі і віддані своїй професії. Побільше б таких міліціонерів», - каже Любов Іванівна.

Окрім цього бійці спецпідрозділу «Беркут» також допомагали громадянам. Під час негоди вони відбуксирували автомобілі, а також допомагали водіям долати снігові пастки.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ