Працівники ДАІ Львівщини продовжують працювати у посиленому режимі та оперативно реагують на всі тривожні сигнали

Працівники ДАІ Львівщини продовжують працювати у посиленому режимі та оперативно реагують на всі тривожні сигнали

25.03.13 08:02 0 1282
Сильний снігопад, що не вщухав учора аж до вечора, наробив чимало клопотів на Львівщині. Все довкола знову вкрило рясним «білим килимом», тож багатьом водіям довелось буквально визволяти своїх «залізних коней» від снігового полону.

На щастя, область «штормило» не так сильно, як минулого тижня, однак, складнощі все одно виникали. І реагувати на всі тривожні сигнали доводилось швидко та рішуче.

Працівники Державтоінспекції Львівщини несли службу у посиленому режимі, та, перш за все, допомагали всім учасникам дорожнього руху. Водіїв, яких негода застала у дорозі, - на стаціонарних постах ДАІ частували гарячим чаєм, радили, які ділянки автошляхів слід оминати, аби не потрапити у снігові замети.

На найбільш проблемних відрізках доріг, особливо, вздовж траси «Київ-Чоп», чергували додаткові екіпажі ДАІ. Правоохоронці регулювали рух, аби не було заторів, інформували водіїв про ситуацію на дорогах області, просили, за можливості, перечекати негоду у безпечному місці.

Вартові доріг також забезпечували безперешкодний проїзд каретам «швидкої», що прямували на виклик, надавали усіляку допомогу водіям спецтехніки.

Усю ніч на автошляхах Львівщини інспектори ДАІ працювали у посиленому режимі, тож, незважаючи на вкрай складні погодні умови, правоохоронці не допустили виникнення будь-яких надзвичайних ситуацій.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ