Офіційний коментар голови Чернігівської ОДА щодо затримання керівника однієї з РДА за підозрою в отриманні хабара

Офіційний коментар голови Чернігівської ОДА щодо затримання керівника однієї з РДА за підозрою в отриманні хабара

25.03.13 12:47 0 951
Голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко прокоментував факт затримання прокуратурою області та працівниками УБОЗ УМВС України в області керівника однієї з райдержадміністрацій за підозрою в отриманні хабара.

«Боротьба з корупцією — пріоритетне питання державної та регіональної політики. Саме корупційні діяння гальмують соціально-економічний розвиток територій, знищують підприємницьку ініціативу, зводять нанівець всі зусилля щодо реалізації реформ. Найнебезпечнішим наслідком корупції є втрата довіри людей до органів влади. Тому особи, які скоїли корупційні діяння, будуть обов’язково нести відповідальність незалежно від посад, звань та партійної приналежності», — повідомив керівник області.

Володимир Хоменко також наголосив, що у грудні 2012 року відповідним розпорядженням затверджено обласну програму запобігання і протидії корупції, метою якої стало об’єднання зусиль всіх органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів та територіальних підрозділів міністерств і відомств, громадськості щодо боротьби з корупцією.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ