Чернігівська область: підрозділи ДСНС продовжують ліквідовувати насідки негоди (фото, відео)

Чернігівська область: підрозділи ДСНС продовжують ліквідовувати насідки негоди (фото, відео)

25.03.13 16:17 0 910
23 березня на Чернігівщині до Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій та його підрозділів продовжують надходити дзвінки від водіїв з проханням надати їм допомогу з буксирування транспортних засобів, що застрягли на автодорогах, переважно місцевого значення.

З 08:00 до 15:00 у Бобровицькому, Чернігівському, Козелецькому, Носівському, Ніжинському, Новгород-Сіверському, Срібнянському районах та містах Чернігів і Прилуки рятувальники витягли зі снігу 109 транспортних засобів (4 автобуси, 1 тролейбус, 26 легковиків та 82 вантажівки), в яких перебувало 159 людей.

У Носівському районі забезпечено проїзд автомобіля швидкої медичної допомоги, що їхав за викликом до хворої людини в с. Іржавець.

У Чернігові та Чернігівському районах на об’їзних трасах обласного центру ліквідовано 3 затори, в які потрапили близько 40-ка вантажівок.

У Козелецькому районі на трасі Кіпті - Глухів та у Прилуцькому районі на трасі Київ - Суми визволено зі снігового полону автобуси "Мерседес" і "Еталон" в яких перебувало, відповідно, 21 та 27 пасажирів.

Одною з поширених причин порушення транспортного руху є зношена або несезонна гума на колесах автівок, а також неправильна поведінка або непідготовленість водіїв до їзди під час несприятливих погодних умов.

У зв’язку з цим, рятувальники просять власників транспортних засобів на час негоди утриматися від поїздок.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мер міста подякував ...
Наступна новина: Степаненко: "Недооцінки не ...

КОМЕНТАРІ