На Чернігівщині тривають роботи з ліквідації наслідків негоди

На Чернігівщині тривають роботи з ліквідації наслідків негоди

25.03.13 08:38 0 830
24 березня станом на 19 годину на території Чернігівської області аварійними бригадами в повному обсязі відновлено електропостачання та зв'язок з населеними пунктами. Тривають роботи по забезпеченню транспортного сполучення на дорогах державного та місцевого значення. Задіяні понад 570 одиниць техніки та майже 1200 працівників обласного Управління Держслужби з НС, ДП "Чернігівський облавтодор" та комунальних підприємств.

Вжитими заходами відновлено транспортне сполучення в обох напрямках на автотрасі державного значення Кіпті-Глухів-Бачівськ, де утворився затор із понад 200 автомобілів. Біля с. Анисів Чернігівського району на автотрасі Чернігів-Пирятин рятувальники вивільнили 33 автівки. Крім того, у 3-х випадках надано допомогу автомобілям швидкої допомоги у Бобровицькому, Ічнянському та Коропському районах. Загалом із снігових заметів звільнено понад 300 одиниць техніки.

У Бобровицькому районі з с. Миколаїв, дорогу до якого повністю перемело, рятувальники Держслужби з НС разом із медпрацівниками пожежним автомобілем підвищеної прохідності доставили в райлікарню хвору 3-місячну дитину та її матір.

Населенню надається допомога у трьох стаціонарних та чотирьох мобільних пунктах обігріву, розміщених Держслужбою з надзвичайних ситуацій на автодорогах області.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ