Чернігівська область: у зв'язку з негодою, рятувальники другу добу працюють в посиленому режимі

Чернігівська область: у зв'язку з негодою, рятувальники другу добу працюють в посиленому режимі

25.03.13 14:14 0 845
Від початку негоди на Чернігівщині підрозділи Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій витягли зі снігових переметів майже 400 одиниць транспорту, в яких перебувало близько 900 чоловік.

Так, 23 березня о 06:00 на автодорозі Київ - Нові Яриловичи поблизу с. Новий Білоус Чернігівського району вивільнено 2 автобуси, 21 вантажівку та 15 легковиків з 96 людьми.

На трасі Чернігів - Грем’яч поблизу с. Стахорщина Новгород-Сіверського району упродовж доби розблоковано затори, в які потрапили близько 30-ти вантажних автомобілів. Зараз поблизу цієї проблемної дільниці дороги, що має довгий крутий схил, розчищено місце куди працівники ДАІ направляють вантажівки для тимчасової стоянки з метою уникнення подальших заторів.

У 13 випадках забезпечено проїзд карет швидкої медичної допомоги, що слідували за викликами до хворих у м. Чернігові та ще кількох районах області.

О 17:50 ліквідовано затор з 45-ти автомобілів на трасі Чернігів-Пирятин у Куликівському районі.

Тривають роботи та вже звільнено зі снігового полону більше 110-ти одиниць транспорту уздовж трас Кіпті - Глухів - Бачівськ у Борзнянському й Бахмацькому районах та Київ - Суми поблизу с. Новий Биків Боброцького району.

Надано допомогу Бобровицькій районній служби електромереж щодо доставки ремонтної бригади автомобілем підвищеної прохідності Держслужби з НС до важкодоступного місця проведення робіт з відновлення електропостачання населеного пункту.

На особливо небезпечних ділянках автошляхів поблизу с. Стахорщина Новгород-Сіверського району, с. Калитянське Козелецького району та на 109 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ розміщені намети, в яких маються грубки та гарячий час для обігріву водіїв і пасажирів транспорту. Також на різних дільницях трас області функціонують 4 мобільні пункти обігріву на базі вантажних автомобілів високої прохідності з кунгами. Протягом 2-х діб до них звернулося про допомогу більше 100 чоловік.

З 08:00 23 березня по 08:00 24 березня для забезпечення транспортного сполучення на дорогах Чернігівщини працювало більше 1000 осіб та майже 550 одиниць техніки підрозділів Держслужби з НС, Міністерства оборони, облавтодору, комунальних служб та ДАІ.

З прийняттям 23 березня Чернігівською обласною держадміністрацією розпорядження про введення тимчасових обмежень руху транспорту на дорогах області в період ускладнення погодних зимових умов, зараз ситуація дещо стабілізувалась, але все одно поки залишається складною.

Управління ДСНС у Чернігівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ