На Тернопільщині відновлено рух автотранспорту

На Тернопільщині відновлено рух автотранспорту

25.03.13 08:59 0 1139
Двічі за тиждень негода побувала на Тернопільщині. В екстремальних умовах довелося працювати багатьом службам. Особовий склад обласної ДАІ, а також співробітники спецпідрозділу «Беркуту», дільничні інспектори цілодобово несли службу на автошляхах, чергували у віддалених селах, куди обмежили рух автотранспорту, відімкнули електропостачання.

На зміну дощу, сильному вітру, мокрому снігу, прийшло різке зниження температури. На автошляхах утворилася льодова кірка. Тому співробітники міліції продовжують нести службу у посиленому варіанті. Спеціальні мобільні групи допомагають водіям вибиратися зі скрутної ситуації.

Найважче водіям важковагового транспорту, адже вони понад добу знаходяться на блок постах. Всього довелося зробити незаплановану зупинку 239 вантажним автомобілям. Працівники ДАІ всіляко допомагали водіям – надавали можливість зігрітися, організовували гарячий чай із бутербродами, за потреби викликали медичну допомогу.

Стоянки великогабаритного транспорту дехто сприймав за затори. Насправді, тільки такий вимушений захід давав змогу організувати проїзд легкового транспорту. На слизькій дорозі вантажівки, що продовжували рух, могли перегороджувати шлях іншим.

В обідню пору суботи рух з обласного центру відновлено у напрямках Львова та Рівного. Об’їзна дорога навколо Тернополя вільна від снігових заметів.

Хоча не до усіх населених пунктів ще можна легко добратися, але тернопільські даішники дають «зелене світло» водіям важковагового транспорту.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Папа Римський вперше в ...
Наступна новина: "Арсенал" планує підписати ...

КОМЕНТАРІ