Тернопільська область: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

Тернопільська область: рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди

25.03.13 08:03 0 1129
Внаслідок складних погодних умов, що склалися на території Тернопільської області ускладнився рух транспорту на автодорогах. Рятувальники цілодобово працюють у вкрай складних погодних умовах, вивільняючи техніку та людей з полону снігових заметів.

Для надання допомоги людям, які потрапили в снігові замети та працівникам служб, які проводять роботи з розчистки доріг, розгорнуті пункти обігріву. Також у місті Тернополі та усіх районних центрах області організоване чергування соціальних патрулів, до складу яких включені працівники державної служби з надзвичайних ситуацій. Робота соціальних патрулів спрямована на попередження загибелі людей від переохолодження та виконується шляхом патрулювання територій (автовокзали, залізничні вокзали, майдани, парки, тощо) з найбільшою ймовірністю перебування людей, які можуть потребувати допомоги. Соціальні патрулі, в залежності від ситуації, доставляють потерпілих до найближчого пункту обігріву або лікувального закладу.

До аварійно-рятувальних робіт залучено 69 одиниць спецтехніки та 242 чоловіки з числа особового складу пожежно-рятувальних підрозділів.

Станом на 17:00 24 березня, з початку несприятливих погодних умов, підрозділами пожежно-рятувальної служби області здійснено 57 виїздів для надання допомоги потерпілим в наслідок негоди. Рятувальники неодноразово здійснювали виїзди на допомогу вагітним жінкам, важкохворим дітям та дорослим, які потребували госпіталізації. Загалом, працівниками Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області із полону негоди врятовано 452 людини та відбуксировано із снігових заметів 163 автомобілі.

Роботи по ліквідації наслідків негоди тривають.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олександр Вілкул: ...

КОМЕНТАРІ