Тернопільська область: працівники ДСНС допомогли доставити двох важкохворих немовлят до лікарні

Тернопільська область: працівники ДСНС допомогли доставити двох важкохворих немовлят до лікарні

25.03.13 16:02 0 1022
24 березня о 01:18 на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що автомобіль швидкої допомоги, що прямував з селища Залізці на виклик у село Серетець Зборівського району до двох хворих одномісячних дітей (двійнят), опинився заблокованим серед снігових заметів – потрібна допомога рятувальників.

До місця події було одразу ж направлено спеціально пристосовану рятувальну техніку аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Діставшись до карети «швидкої», яку негода спинила за 4 кілометри від пункту призначення, рятувальники підібрали медпрацівників та рушили далі, долаючи снігові перемети. На відстані близько 400 метрів від села замети снігу були настільки високими, що крізь них не міг пройти навіть важкий рятувальний автомобіль. Тому долати решту шляху довелось на санях, запряжених кіньми.

Лікар, що оглянув хворих немовлят, прийняв рішення про їх негайне транспортування до лікувального закладу. Тож, дітей разом з батьками у супроводі медпрацівника рятувальники доставили до обласної дитячої лікарні у місто Тернопіль.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Таврія" обіграла ...
Наступна новина: Збірна оголосила остаточний ...

КОМЕНТАРІ