Сергій Надал вручив відзнаку міського голови видатному тернополянину Євгену Безкоровайному

Сергій Надал вручив відзнаку міського голови видатному тернополянину Євгену Безкоровайному

25.03.13 15:08 0 999
24 березня у Тернопільській обласній філармонії поет, публіцист, громадський діяч, керівник обласної організації Національної Спілки письменників України Євген Безкоровайний презентував свою книжку «І так живу…». Саме у цей день видатний тернополянин святкує свій День народження. З подвійним святом привітав митця міський голова Тернополя Сергій Надал. За багатолітню творчість та вагомий внесок у розвиток української поезії на теренах Тернопільщини та України очільник міста вручив Євгену Безкоровайному відзнаку міського голови.

«Колись я прочитав, що тільки 1% людей здатні зрозуміти поезію. Лише кожен сотий у заримованих словах бачить сенс, чує музику, відчуває щось таке, чого не відчувають інші. Шанувальники поезії — це люди з особливим світобаченням і відчуттям гармонії, люди, які тонко відчувають світ, людей, події. А що вже говорити про поетів? Саме тих, хто творить! Їх ще менше, їх дуже мало. Вони унікальні. І серед них є Євген Безкоровайний. Нова збірка поезій якого зібрала нас тут .

Це чудова нагода зустрітись у колі творчої інтелігенції нашого рідного Тернополя. Відчути цю неповторну ауру, атмосферу, в якій навколо витають музи. Атмосферу, в якій можна відірватись від ям на дорогах і аномальних снігопадів, налаштуватись на щось позачасове і високе.

Вітаю вас, пане Євгене з Днем народженням та народженням вашого нового твору. Дякую вам за творчість. Зичу вам здоров'я, творчої наснаги, Господніх благословень!», - зазначив Сергій Надал.До нової збірки поезій увійшли нові та вже раніше друковані вірші Євгена Безкоровайного. У виданні представлено усе розмаїття тем – від інтимної до громадянської лірики, що яке найповніше розкриває творчу сутність поета. Художнє оформлення книги виконав заслужений художник України Євген Удін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові майже 30 тис. ...
Наступна новина: ITF Франція. Савчук ...

КОМЕНТАРІ