На Рівненщині долають наслідки стихії

На Рівненщині долають наслідки стихії

25.03.13 11:15 0 1276
Нині дороги краю розчищають 304 одиниці техніки та понад 600 осіб, прозвітував в.о. голови облдержадміністрації Анатолію Юхименку начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ОДА Віктор Симонюк. Станом на 18 годину ускладненим залишається проїзд до семи десятків населених пунктів. Тим часом немає доїзду до сорока дев’яти сіл. Найскладніша ситуація у південних районах області, зокрема, Демидівському та Млинівському. Тож, відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Василя Берташа, з регіонального матеріального резерву виділено гроші та закуплено 2 тисячі літрів дизпального для снігоочисної техніки.

Й надалі на дорогах краю, аби ліквідувати наслідки стихії, цілодобово працюватимуть дорожники та надзвичайники, запевнив Віктор Симонюк. Тим часом вздовж головних автотрас працюють мобільні пункти надання допомоги водіям, які облаштовували рятувальники. Вони працюють цілодобово, тож люди в будь-який час можуть зігрітися, а за потреби отримати медичну та іншу допомогу.

Крім того, про наслідки негоди мешканці Рівненщини можуть повідомити на «гарячу лінію», адже оператори обласного контактного центру працюють без вихідних. Тож краяни мають змогу повідомити про свою проблему, пов’язану з негодою, та попросити допомоги за номерами «гарячої» телефонної лінії: (0362) 400-800 та (094) 967-08-00. Також можна вислати лист електронною поштою на адресу 400800@ukr.net. Всі скарги фіксують оператори кол-центру та надсилають в оперативний штаб боротьби зі стихією, повідомив директор обласного контактного центру Микола Шустов. Лише за допомогою на "гарячу лінію" звернулося майже три десятки краян.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 1)
Попередня новина: Гречишкін прибув у ...
Наступна новина: 25 березня в Україні на ...

КОМЕНТАРІ