На Рівненщині міліціонери встановлюють обставини загадкової загибелі двох жінок

На Рівненщині міліціонери встановлюють обставини загадкової загибелі двох жінок

25.03.13 15:38 0 1420
На сполох забили жителі одного із будинків на вулиці Волинської Дивізії у обласному центрі. Від однієї із квартир поширювався неприємний запах, а її жительок – 53-річну матір та її 29-річну доньку уже близько тижня ніхто із жильців будинку не бачив. Аби з’ясувати усі обставини — викликали міліцію.

Двері довелось відчиняти із допомогою рятувальників. Від побаченого у помешканні правоохоронці вжахнулися. Повсюди були розкидані медикаменти та шприци, на підлозі знайшлась велика кількість спиртного, на стелі нанесені незрозумілі малюнки та послання, у шафі — чимало окультної літератури.

У квартирі правоохоронці виявили тіла двох жінок із ножовими пораненнями. Окрім них у помешканні виявили зарізаного кота. Вхідні двері були зачинені зсередини. Усі подробиці загадкової смерті родичок встановлюють слідчі. Однією із версій загибелі людей вони називають можливе проведення якогось обряду.

— Сусіди кажуть, що жінки були замкнуті в собі, практично не спілкувались із мешканцями будинку, характеризувались як скандальна сім’я, — коментує на місці події начальник УМВС Василь Лазутко. — Кримінальне провадження наразі відкрите за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і проводитиметься слідство. Усі висновки про причини смерті можна буде зробити після результатів розтину.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Рух автотранспорту по ...
Наступна новина: "Таврія" обіграла ...

КОМЕНТАРІ