Чернівці зменшили заборгованність перед пенсійним фндом

Чернівці зменшили заборгованність перед пенсійним фндом

26.03.13 15:16 0 922
Днями під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря відбулося чергове засідання міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, своєчасної виплати пенсій та інших соціальних виплат.

Під час засідання були розглянуті питання виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях нашого мыста, стан погашення заборгованості на економічно активних підприємствах. Загальна сума невиплаченої заробітної плати працівникам підприємств, які звітують в органи державної статистики, на 1 березня 2013 року склала 124,7 тис.грн., заборгованість утворена на державних підприємствах ДП «Чернівецький металообробний завод» та центрі підготовки кадрів АПК. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга.

Також розглядалося питання вжиття заходів по зменшенню заборгованості до Пенсійного фонду України. За інформацією першого заступника начальника управління Пенсійного фонду в м.Чернівцях Тетяни Джуравець станом на 01.03.2013р. борг по місту до Пенсійного фонду України склав 18,4 млн.грн., що на 1,6 млн.грн. менше, ніж станом на 01.02.2013р. Зменшеншення боргу відбулося, в основному, за рахунок приватних підприємців, які знаходяться на спрощеній системі оподаткування.

Управління прогнозування, аналізу, обліку та звітності ДПІ у м.Чернівцях проінформувало присутніх про стан погашення заборгованості зі сплати податків та зборів до бюджетів усіх рівнів. Найбільшими боржниками є ДП «Чернівецький металообробний завод», Чернівецьке спиртоб’єднання, ТОВ «Нафта-Буковини».

Робота міської комісії триває.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 24,7 млн. гривень ...
Наступна новина: США передають Афганістану ...

КОМЕНТАРІ