300 чернівецьких школярів освоюють ази музики під керівництвом диригентки із США

300 чернівецьких школярів освоюють ази музики під керівництвом диригентки із США

26.03.13 13:38 0 997
У неділю, 24 березня, розпочав свою роботу Міжнародний музичний табір для 300 чернівецьких школярів, які виявили бажання навчитися протягом весняних канікул хоровому співу та грі на музичних інструментах. Цей культурно-освітній виховний проект відбувається за сприяння Чернівецької міської ради, з ініціативи громадської ініціативи “Рідне місто” під керівництвом досвідченої диригентки і викладача зі США Констанції Фортунато.

Побоювання організаторів щодо можливої малочисельності учасників були вщент розбиті галасливими й веселими юними чернівчанами, які заповнили зали та класи Центрального палацу культури та ЗОШ № 1, на базі яких відбувається табір.

Українська, англійська, іспанська, російська, латинська і румунська мови звучать у піснях чернівецьких дітей. Можливість поспілкуватися англійською із Констанцією та познайомитися із часом незвичними інструментами із дивними для дітей назвами – творять піднесений легкий настрій в юних музикантів-початківців. Кульмінацією табору стане гала-концерт у супроводі Академічного симфонічного оркестру в Обласній філармоніїї 29 березня.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ