Проведено аналіз утримання унікального містобудівного ансамблю – колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації

Проведено аналіз утримання унікального містобудівного ансамблю – колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації

26.03.13 12:50 0 841
Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва відбулося перше засідання робочої групи з вивчення питання утворення Центру управління буферною зоною об’єкта ЮНЕСКО в м.Чернівцях.

До складу робочої групи, утвореної розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради від 10.01.2013р. №07-р, увійшли керівники департаментів, управлінь та відділів міської ради, депутати, представники громадських та професійних організацій, науковці.

Робочу групу утворено з метою вироблення ефективної системи управління, погодженого вирішення питань щодо використання міських територій та відпрацювання регулюючих стандартів, що обумовлюють детальні режими експлуатації для захисту і розвитку територій культурної спадщини в межах буферної зони об’єкта ЮНЕСКО.

Проведено аналіз утримання унікального містобудівного ансамблю – колишньої Резиденції митрополитів Буковини і Далмації та використання охоронюваної території міста за час перебування в списку світових культурних цінностей, розглянуто проект Положення про Центр управління буферною зоною об’єкта ЮНЕСКО Чернівців та варіанти його структури.

Найближчим часом роботу буде продовжено в напрямку врахування напрацьованих зауважень та затвердження проекту рішень в установленому порядку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулося ...
Наступна новина: Сарсанія: "Можу ...

КОМЕНТАРІ