Делегація Луцької міської ради побувала у Вірменії

Делегація Луцької міської ради побувала у Вірменії

26.03.13 11:46 0 910
19-20 березня у м. Єревані (Вірменія) відбулося засідання Керівного комітету проекту MODEL-CIUDAD, участь в якому взяли представники міст Львова, Луцька, Кам’янця-Подільського (Україна), Спітака (Вірменія), Тбілісі (Грузія), Дрокії (Молдова), а також асоціацій «Енергоефективні міста України» та ЕЕР (Молдова).

Наше місто представляли начальник відділу з енергозбереження управління економіки Костянтин Патракеєв та провідний спеціаліст цього відділу Анна Приймачук.

Комітет розглянув стан виконання Проекту, окреслив завдання на останній період та часові рамки підготовки звіту, а також обговорив організаційні питання, пов’язані із запланованим візитом до міста Векшйо (Швеція) у квітні місяці та фінальною конференцією у Львові і Кам’янці-Подільському у липні 2013 року.

Також учасники Проекту взяли участь у четвертому тренінгу із енергоефективності муніципальних будівель, який провели фахівці із «Ен-Еффекту» (Болгарія). Обговорювались фінансові інструменти, які використовуються при написанні Муніципальних енергетичних планів (МЕП). Представники Луцька поділились власним досвідом з розробки енергетичних планів. Також обговорили актуальні питання введення у практику нового стандарту «будівля з майже нульовим споживанням енергії» та мотивації населення і місцевої влади для включення у процес раціонального використання енергоресурсів.

Відділ енергозбереження управління економіки міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ