Луцьк: вдалий старт «Освіти» у розіграші Кубка ліги

Луцьк: вдалий старт «Освіти» у розіграші Кубка ліги

26.03.13 09:12 0 824
У неділю, після майже місячної перерви по завершенню Чемпіонату міста Луцька серед аматорських команд у другій лізі, на майданчику СК «Арена Спорт» команда «Освіта» вдало стартувала у розіграші Кубка ліги. Суперником освітян в 1/4 розіграшу була команда «ПАККО» з обласного центру.

Гра нагадувала шальки терезів, які раз у раз хилилися від успішного завершення як в одну, так і в іншу сторону.

В першому таймі освітяни виходили двічі виходили вперед після влучних ударів Дмитра Медунецького і Віталія Куровця. Проте на перерву пішли з рахунком 2:2. У другому таймі вже освітяни доганяли суперників. Відзначився ще раз двічі нападник «Освіти» Дмитро Медунецький. Отже основний час зустрічі закінчився бойовою нічиєю 4:4. І переможця поєдинку, відповідно до регламенту, мали вирішити післяматчеві 6-ти метрові удари. Футбольна фортуна в цей день вкотре була на боці освітян. На три влучні постріли у виконанні Олександра Антончика, Андрія Тучкевича і Дмитра Медунецького суперник відповів лише двома.

Отже чергова перемога «Освіти» і вихід в 1/2 фіналу Кубка другої ліги. В наступному турі, який відбудеться у суботу на майданчику СК «Арена Спорт», освітяни зустрінуться ще з одним представником мережі супермаркетів, командою «Епіцентр К», яка в 1/4 перемогла боратинську «Ласку» з рахунком 5:2.

Побажаємо освітянам вдалого виступу у наступному кваліфікаційному раунді розіграшу Кубка другої ліги.

Більш детальну інформацію про перебіг всіх футбольних баталій у розіграші Кубка другої ліги можна отримати на сайті Асоціації міні футболу (футзалу) Волинської області www.amfv.com.ua у рубриці «Новини»

Управління освіти Луцької міської ради

(724 800, 728 058)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Пожежа на території ...

КОМЕНТАРІ