Волинська область: спортсмени-рятувальники захищали честь України на змаганнях з пожежно-прикладного виду спорту у Польщі

Волинська область: спортсмени-рятувальники захищали честь України на змаганнях з пожежно-прикладного виду спорту у Польщі

26.03.13 08:41 0 920
21-22 березня у містах Торунь та Грудзьондз Республіки Польща відбулись ХIV міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях. У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з Польщі, а також збірні команди України, Російської Федерації та Литви. Честь нашої держави на цих змаганнях захищала збірна команда Управління ДСНС у Волинській області у складі: Олександра Андрійчука, Віталія Дудіка, Сергія Матвійчука, Сергія Негодюка, Андрія Поліщука, Ігоря Чуруксаєва.

Учасники турніру змагались у пожежному двоборстві, що складалось із двох етапів: подолання 100-метрової смуги з перешкодами та підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі.

Волинянин Олександр Андрійчук, відмінно виступивши у першому та другому виді змагань, здобув право випробувати свої сили у фінальних забігах. Разом з ним у вирішальних стартах змогли виступати ще двоє наших співвітчизників: у підйомі по штурмовій драбині Віталій Дудік, у подоланні 100-метрової смуги відповідно Андрій Поліщук.

В підсумку змагань бронзові нагороди змагань здобув Олександр Андрійчук. Переможці та призери міжнародного турніру нагороджені дипломами та цінними подарунками.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Беркут" проситься у ...
Наступна новина: На Тернопільщині до ...

КОМЕНТАРІ