У Хмельницькому стартував IV етап XVIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

У Хмельницькому стартував IV етап XVIII Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

26.03.13 16:00 0 1019
Вчора на базі Хмельницького обласного спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки відбулося урочисте відкриття IV етапу XVIII Всеукраїнської олімпіади з історії.

Для участі в учнівській олімпіаді на Поділля прибули школярі з 24 областей України, Автономної Республіки Крим, міст Києва та Севастополя. У заключному етапі олімпіади змагатимуться 153 олімпійці.

До складу журі олімпіади залучені 36 фахівців-істориків з усіх регіонів України. Цьогоріч поважне журі очолив професор Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, доктор історичних наук – Віктор Якунін.

Урочистості з нагоди відкриття олімпіади відбулися у приміщенні Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Із вітальними словами до учасників, журі та гостей олімпіади звернулися перший заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Гаврішко, начальник Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Віктор Очеретянко, ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Сергій Білошицький, голова журі олімпіади Віктор Якунін.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 27.03 проведення ...
Наступна новина: На Волині співвласники ...

КОМЕНТАРІ