На Хмельниччині військовослужбовці та важка гусенична техніка Збройних Сил України не перестають долати наслідки снігової негоди на найскладніших ділянках області

На Хмельниччині військовослужбовці та важка гусенична техніка Збройних Сил України не перестають долати наслідки снігової негоди на найскладніших ділянках області

26.03.13 13:21 0 1844
Станом на 13.00 годину 25 березня 2013 року силами і засобами трьох військових частин Збройних Сил України продовжується боротьба зі сніговими заметами, які утворились в різних районах області після негоди.

Так, військовослужбовці 8-го окремого полку спеціального призначення Сухопутних військ ЗС України на полковій землерийній машині ПЗМ-2 третю добу продовжують розчищати сполучення між селами у Старосинявському районі області. До силами екіпажів ПЗМ-2 полку спеціального призначення вже розчищено більше 70 км доріг району.

А екіпаж інженерної машини розгородження ІМР-2М 649-го авіаційного складу ракетного озброєння і боєприпасів Повітряних Сл ЗС України за суботу і неділю розчистив 60 кілометрів шляхів по дорозі від районного центру міста Ярмолинці до села Виноградівка. екіпаж важкої гусеничної машини працює на околицях і в селі Михайлівка, того ж таки району області, де розгортає сніг на найскладніших ділянках.

Ще одна ІМР-2М1 зенітної технічної ракетної бази, яка дислокується у Старокостянтинові, розчистила 30 км дороги поблизу села Пасічне, що на Старосинявському напрямку. Наразі екіпаж військовослужбовців інженерної машини розгородження продовжує надавати допомогу у розчищенні снігових заметів від с. Пасічне до с. Адампіль Старосинявського району.

Загалом, за два вихідні дні, силами і засобами військових частин Збройних Сил України, які дислокуються в межах Хмельниччини, розчищено майже 200 кілометрів доріг. У подоланні наслідків негоди було задіяно більше двох десятків автомобільної, спеціальної, інженерної колісної і гусеничної важкої техніки. У Хмельницькому, Шепетівському, Славутському, Старокостянтинівському, Ярмолинецькому та Кам’янець-Подільському гарнізонах було залучено більше чотирьох з половиною сотень військовослужбовців Збройних Сил України.

А. Агєєв

Центральний регіональний медіа-центр

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА

Читайте також: самоделки вездеходы на гусеницах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Понад 426 млн. грн. ...
Наступна новина: На Рівненщині здали ...

КОМЕНТАРІ