На Івано-Франківщині молодіжні лідери покликані сприяти популяризації здорового способу життя серед однолітків

На Івано-Франківщині молодіжні лідери покликані сприяти популяризації здорового способу життя серед однолітків

26.03.13 14:23 0 969
На виконання обласної комплексної Програми «Молодь Прикарпаття» (2010-2015 роки), затвердженої рішенням обласної ради від 27.11.2009 р. № 933-34/2009, з 20 по 22 березня 2013 року в м. Косів на базі дитячого закладу санаторного типу «Лікувально-оздоровчий комплекс «Карпатські зорі» проведено обласний навчальний семінар-практикум для голів молодіжних рад на тему: «Молодіжне лідерство та волонтерство як важливий чинник популяризації здорового способу життя молоді».

Учасники семінару-практикуму обговорили такі важливі теми як, «Формування здорового способу життя. Основні засади формування здорового способу життя на Прикарпатті. Стан фізичного, психічного, соціального та духовного здоров’я молоді області. Головні чинники формування здорового способу життя молоді в сучасних умовах» та «Діяльність молодіжних громадських організацій та волонтерів щодо створення середовища, сприятливого для формування здорового способу життя молодого покоління. Планування роботи з питань профілактики негативних явищ в дитячому та молодіжному середовищі, популяризації здорового способу життя у 2013 році».

Учасники ознайомилися з технологіями роботи і методиками проведення інформаційно-просвітницьких заходів профілактичного спрямування, розробкою і написанням проектів та програм з питань формування здорового способу життя молоді, профілактикою негативних явищ в молодіжному та дитячому середовищі.

Також в рамках семінару-практикуму відбулися засідання «круглого столу» на тему: «Тютюн, алкоголь, наркоманія, СНІД – чотири вороги здоров’я», презентації проектів, розроблених молодіжними радами з питань формування здорового способу життя, окреслено основні засади та вимоги проведення обласного конкурсу соціальної реклами «Наше майбутнє – без шкідливих звичок».

Представники Косівської райдержадміністрації поділилися досвідом роботи органів молодіжного та студентського самоврядування щодо популяризації здорового способу життя, впровадження молодіжних проектів та програм.

Довідково.

Обласний навчальний семінар-практикум для голів молодіжних рад «Молодіжне лідерство та волонтерство як важливий чинник популяризації здорового способу життя молоді» проводився на виконання обласної комплексної Програми «Молодь Прикарпаття» (2010-2015 роки), затвердженої рішенням обласної ради від 27.11.2009р. № 933-34/2009.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олександр Вілкул: Циклон ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ