В області буде створено перший в Україні дитячий хоспіс

В області буде створено перший в Україні дитячий хоспіс

26.03.13 11:07 0 851
В рамках виконання соціальних ініціатив Президента України: діти – майбутнє України в Івано-Франківській області стартувала благодійна акція по залученню коштів для створення першого в Україні дитячого хоспісу на базі Надвірнянського будинку дитини.

21 березня на обласному телебаченні «Галичина» п’ять годин поспіль тривав резонансний телемарафон «Жити і вірити»‚ який був ініційований директором департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Романом Мельником.

У телемарафоні взяли участь чимало відомих прикарпатців, представників медичної галузі, наукової, творчої інтелігенції, бізнесу.

Завдяки проведеному заходу, станом на 22 березня вдалося зібрати близько 348,0 тис.грн. для майбутнього закладу паліативної допомоги дітям. Збір коштів на рахунок благодійного фонду «Мати Тереза» триває.

Телемарафон - це тільки перший крок акції. Проте, окрім збору коштів він допоміг донести ще один важливий меседж: тяжкохворі діти – це проблема не тільки окремих родин, це проблема суспільства в цілому і ми ні в якому разі не повинні стояти осторонь.

Реквізити

ПАТ "Експортно-імпортний Банк України "Укрексімбанк",

м. Івано-Франківськ,

МФО 336688

р/р 2600000032969

код 25910944

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ