Івано-Франківщина: за минулі вихідні , 23-24 березня, в області виникло 4 пожежі, 1 особа загинула

Івано-Франківщина: за минулі вихідні , 23-24 березня, в області виникло 4 пожежі, 1 особа загинула

26.03.13 13:18 0 825
23 березня о 15.59 год. в селі Черемхів Коломийського району виникла пожежа в кімнаті одного із житлових будинків. Вогнем було знищено вікна, телевізор, ліжко, пошкоджено приміщення житлової кімнати, речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 31-річного домогосподаря. Причина виникнення пожежі встановлюється.

24 березня о 14:13 год. в селі Дем’янів Лаз Івано-Франківської міськради виникла пожежа в одному із житлових будинків. Внаслідок пожежі вогнем було знищено покрівлю споруди, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття між 2-им поверхом та горищем на площі 15 м кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Вніч проти 25 березня в селі Криворівня Верховинського району на одному з обійсть з невстановленої поки що причини виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено 1 т сіна та пошкоджено покрівлю і перекриття будівлі.

25 березня о 04:55 год. в селі Колоколин Рогатинського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено перекриття будинку на площі 4 м кв. та пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року в області виникло 274 пожежі, у вогні загинуло 20 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Понад 426 млн. грн. ...

КОМЕНТАРІ