Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Львівщині перебувають на стадії завершення

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на Львівщині перебувають на стадії завершення

26.03.13 15:27 0 878
Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації інформує,     що станом на 9.00 25 березня  2013 року на території області продовжуються роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, яка сталася внаслідок сильних снігопадів 22 березня.

Протягом 23 березня та зранку 24 березня забезпечено доїзд до 86 населених пунктів, а  станом на 18.00 24 березня до всіх 106 населених пунктів, з якими було відсутнє автомобільне сполучення. Але внаслідок сильного вітру з виникненням снігових заметів на автодорогах місцевого значення у Бродівському районі в ніч на 25 березня виникло затруднення доїзду до ряду населених пунктів. За результатами проведених снігоочисних робіт в нічний час, на ранок залишається затрудненим доїзд до 1 населеного пункту цього району (с. Бучина).

На ранок 25 березня в області забезпечено безперешкодний рух автомобільного транспорту на всіх автомобільних дорогах державного, регіонального і місцевого значення, за винятком дороги місцевого значення у Бродівському районі до с. Бучина, де є рух транспорту затрудненим.

В області продовжують  працювати обласний та на постраждалих територіях місцеві штаби керівництва з ліквідації можливих надзвичайних ситуацій зимового періоду 2012/13 року.

Протягом 24 березня підрозділами ДСНС та Збройних сил України:

здійснено буксирування 5 автотранспортних засобів, в тому числі

1 автобус та 4 легкових автомашини, надано допомогу 6 особам;

до пунктів обігріву звернулось 48 осіб.

Роботи щодо забезпечення доїзду до населених пунктів проводяться цілодобово, зокрема і в нічний час. Для розчистки доріг в області 24 березня  було задіяно 1967 осіб та 324 одиниці техніки, зокрема від:

Державної служби України з надзвичайних ситуацій – 31 особа та 10 одиниць техніки,

Збройних сил України – 29 осіб та 13 одиниць техніки.

Для забезпечення техніки паливно-мастильними матеріалами використовується регіональний та місцеві резерви матеріально-технічних ресурсів.

Роботи з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації продовжуються і знаходяться на завершенні. Ситуація контрольована.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: в області працює ...
Наступна новина: О. Вілкул: Циклон покинув ...

КОМЕНТАРІ