Львів’ян запрошують на арт-фестиваль «ЕКОняка»

Львів’ян запрошують на арт-фестиваль «ЕКОняка»

26.03.13 12:43 0 815
У суботу, 6 квітня, о 11:59 год на території Палацу Мистецтв розпочнеться арт-еко фестиваль «Еконяка». Організатори та ідейні натхненники фестивалю – молодіжний еко-театр «Wind of Change» та музичний гурт «AtmAsfera» обіцяють театральні постановки, концерти та конкурс мистецьких робіт.

Головна мета фестивалю - з допомогою мистецьких засобів привернути увагу до актуальних екологічних та соціальних проблем сучасності, продемонструвати, що існує вирішення цих проблем і воно залежить від особистого та свідомого вибору кожного з нас.

— Підтримуючи починання талановитої молоді, фестиваль здійснює позитивний вплив на творчий розвиток майбутніх поколінь, «культурне здоров'я» нації. Також фестиваль сприяє інтеграції нашої держави у світовий культурний простір, допомагає молодим митцям заявити про себе та досягнути конкурентоспроможності на міжнародній арені. ЕКОНЯКА – некомерційний та неполітичний фестиваль. Вхід на фестиваль є безкоштовним, що робить цей захід доступним для всіх охочих. — зазначають організатори

В програмі фестивалю: виставка-конкурс мистецьких робіт, концентри та виступи гуртів «AtmAsfera», «FreddyMarxStreet» та «Подорож по вертикалі», концерт сучасної музики у виконанні Юрія Яремчука, театральні перфоменси від еко-театру «Wind of change», лекція «Чудодійна зелена дієта», майстер-клас зі здорового харчування, перегляд фільму «Виделки проти ножів» та інші атракції.

Також впродовж дня працюватимуть  ECO-буфет та Lounge Room, а наймолодших відвідувачів розважатимуть веселі ECO-клоуни. Довідка

Фестиваль проходить за підтримки: Львівської міської ради, Агентства позитивного відпочинку IN.DI.GO TRAVEL, Мережі ювелірних прикрас «JonardanoTM»

Дивіться промо фестивалю за посиланням:  http://www.youtube.com/watch?v=D08PX0bkPrA&list=LLvXg2PNr4wFVbgn5rszqOWQ

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: На Рівненщині сплата ...

КОМЕНТАРІ