Львівщина: дільничні інспектори за «гарячими слідами» встановили чоловіка, що викрав із церкви позолочений срібний хрест та ложечки

Львівщина: дільничні інспектори за «гарячими слідами» встановили чоловіка, що викрав із церкви позолочений срібний хрест та ложечки

26.03.13 09:36 0 835
На Львівщині дільничні інспектори міліції продовжують проводити заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян. Під час яких затримали 269 осіб, що вчиняли кримінальні правопорушення.

Під час відвідин кожному залишають візитну картку з контактними телефонами опорних пунктів та чергових частин і пам’ятками на правову тематику. Особлива увага приділяється візитам помешкань людей похилого віку.

Із початку операції «Візит», працівники міліції відвідали вже понад 630 тис. помешкань громадян. Безпосередньо дільничні інспектори встановили 269 осіб, що вчинили кримінальні правопорушення.

Відтак, у Личаківський райвідділ міліції звернувся отець одного з храмів Львова. Він повідомив, що вночі із приміщення церкви здійснили крадіжку майна. Невідома особа, розбивши вікно, викрала позолочений срібний хрест та ложечки.

У цей же день, у ході проведення організаційно-профілактичних заходів з відвідування помешкань громадян та відпрацювання раніше засуджених осіб троє дільничних інспекторів Личаківського РВ за «гарячими слідами» встановили крадія.

41-річний зловмисник раніше відбував покарання за скоєння крадіжки та грабежу.

Стосовно чоловіка відкрито кримінальне провадження за скоєння правопорушення передбаченого ч.3 ст. 185 ККУ (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Буковина: ознайомтесь з ...

КОМЕНТАРІ