У Львові БЕРКУТівці за «гарячими слідами» затримали чотирьох зловмисників

У Львові БЕРКУТівці за «гарячими слідами» затримали чотирьох зловмисників

26.03.13 10:52 0 931
Уночі, 22 березня, працівники спецпідрозділу «БЕРКУТ» за «гарячими слідами» затримали чотирьох порушників, які побили та пограбували місцевих мешканців.

Перший випадок трапився близько четвертої години ранку. За номером «102» зателефонував 27-річний місцевий мешканець і повідомив, що двоє невідомих побили та пограбували його на зупинці громадського транспорту по вулиці Володимира Великого. У хлопця забрали мобільний телефон.

За «гарячими слідами» працівники «БЕРКУТу» затримали зловмисників. Правоохоронці з’ясували, що на львів’янина напали 35-річний місцевий мешканець та 28-річний мешканець міста Борислав, який раніше відбував покарання за скоєння грабежу. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України.

Другий випадок трапився того ж дня у вечері. У Сихівському районі двоє невідомих побили молодика. На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники спецпідрозділу «БЕРКУТ», які затримали двох зловмисників 24-х та 23-х років та викликали карету швидкої допомоги. Потерпілого із травмами забрали до лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Білорусі засудили ...
Наступна новина: Наслідки складних погодних ...

КОМЕНТАРІ