Львівщина: під час операції «розшук» оперативники розшукали 47 людей

Львівщина: під час операції «розшук» оперативники розшукали 47 людей

26.03.13 17:53 0 921
У Львові з 28 лютого по 14 березня проходила оперативно - профілактична операція «Розшук», під час якої правоохоронці розшукали 47 осіб, які переховувались від органів влади.

Міждержавна спеціальна оперативна-профілактична операція „Розшук” на території Львівської області проходила в два етапи. Під час відпрацювання встановлено місце перебування 47 осіб, які переховувалися від органів влади.

Загальна кількість розшукуваних злочинців зменшилась на 34 особи (з 758 до 724) та в порівнянні з початком року на 74 особи (798).

Встановлено місце знаходження 14 безвісно зниклих громадян (11 осіб розшукувались з минулих років).

Також у ході проведення міждержавної спеціальної оперативно-профілактичної операції «Розшук» працівники підрозділів ГУМВС України у Львівській області затримали 1 злочинця за вчинення вбивства та 1 злочинця за вчинення тяжких тілесних ушкоджень.

Часом бувають випадки коли працівники міліції затримують розшукуваних осіб просто впізнавши їх на вулиці.

Так, до прикладу, 15 березня заступники начальників секторів дільничних інспекторів Сихівського та Личаківського районних відділів міліції Львова прямували на робочу зустріч у районну адміністрацію. Дорогою, серед перехожих, правоохоронці впізнали чоловіка, який нещодавно був оголошений у розшук. 26-річного молодика Сихівський районний суд міста розшукував за вчинення злочинів передбачених ч.2 ст.190 ККУ (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому) та ч.1 ст.263 ККУ (носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

Одразу зорієнтувавшись міліціонери затримали чоловіка. Після цього викликали патрульних для доставлення його у райвідділ.

Окрім цього, злочинець виявився раніше засудженим. Відбував покарання за ч.1 ст.162, ч.3 ст.185, ч.2 ст.186, ч.1 ст.190, ч.1 ст.309 ККУ. На цей час чоловік перебуває у СІЗО.

Нагадаємо, що з 2011 року правоохоронці розшукали 308 осіб, 255 – зараз перебувають у розшуку.

Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: Луцьк: відтепер значно ...

КОМЕНТАРІ