У Кам'янка-Бузькому районі відбулося представлення Михайла Костюка як єдиного кандидата від опозиції на виборах до Львівської обласної ради

У Кам'янка-Бузькому районі відбулося представлення Михайла Костюка як єдиного кандидата від опозиції на виборах до Львівської обласної ради

26.03.13 13:01 0 1144
24 березня 2013 року, мешканцям Кам'янеччини представили єдиного кандидата від об'єднаних опозиційних сил на проміжних виборах до Львівської обласної ради в окрузі №34 Михайла Костюка. Кандидат в депутати зустрівся з жителями сіл Банюнин, Дідилів, Хренів, Убині, Запитів, Великі Підліски, Горпин, Якимів, Вирів, Деревляни.

На зустрічах були присутні народний депутат України Михайло Блавацький, голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, депутат Львівської обласної ради Левко Дуда, члени Львівського обласного комітету ВО "Свобода" Іван Мудрий та Віталій Горбатенко.

Представляючи кандидата від ВО "Свобода", народний депутат України Михайло Блавацький зазначив: "Я впевнений, що Михайло Костюк буде зразковим депутатом. Він має значний досвід роботи в місцевому самоврядуванні, який ефективно використає у Львівській обласній раді. Він якнайкраще відстоюватиме інтереси громади Кам'янка-Бузького району, служитиме людям. Михайло Костюк – великий патріот, чудовий господарник, людина відповідальна і жертовна. Він вражає своєю працездатністю, вмінням вислухати та прийняти справедливе рішення – про це свідчать його добрі справи. "Свобода" пишається, що має такі кадри, і я сподіваюся, що виборці не пошкодують, що віддали свої голоси за цю людину. Впевнений, до Михайло Костюк гідно представлятиме свій округ у Львівській обласній раді та відстоюватиме права громади".

Нагадаємо, сільський голова с. Банюнин Кам'янка-Бузького району свободівець Михайло Іванович Костюк був висунутий Львівською обласною організацією ВО "Свобода" як узгоджений кандидат від трьох опозиційних сил у одномандатному виборчому окрузі № 34 на проміжних виборах 7 квітня 2013 року до Львівської обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Україні завершується ...
Наступна новина: Чернігівська область: дії ...

КОМЕНТАРІ