У Чернігові триває ліквідація наслідків негоди

У Чернігові триває ліквідація наслідків негоди

26.03.13 15:07 0 857
У Чернігові триває ліквідація наслідків негоди – у посиленому режимі працюють комунальні служби міста. Упродовж вихідних громадський транспорт працював в обмеженому режимі, у понеділок ситуація поліпшилася, на маршрути вийшли понад 60 тролейбусів та 225 автобусів.

У суботу та неділю міський голова Олександр Соколов провів два термінових засідання міської комісії з надзвичайних ситуацій, під час яких узгоджено дії усіх міських служб. Міський голова поставив відповідні завдання перед керівниками структурних підрозділів. Також він дав доручення особисто доповідати про складні питання, щоб оперативно їх вирішувати та повідомляти про необхідність допомоги.

Зокрема, О.Соколов звернувся до керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності у понеділок розпочати робочий день з прибирання снігу на закріпленій території. Також на заплановано прибирання вулиць приватного сектору. А військовослужбовці 8-го навчального центру Державної спеціальної служби транспорту залучені до розчищення зупинок громадського транспорту.

Водночас міський голова подякував усім небайдужим чернігівцям, які допомагають комунальникам, а також підприємцям, котрі вчасно прибирають свою закріплену територію.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині до всіх ...
Наступна новина: 24,7 млн. гривень ...

КОМЕНТАРІ