На Чернігівщині ліквідовують наслідки негоди

На Чернігівщині ліквідовують наслідки негоди

26.03.13 10:34 0 783
24 березня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко провів засідання обласного оперативного штабу з питань координації роботи для ліквідації наслідків негоди.

Враховуючи завдання, які були визначені головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком під час екстреної наради 23 березня, були поставлені завдання обласним управлінням, організаціям, керівникам районів та міст щодо забезпечення життєдіяльності територій та проїзду по дорогах загального користування державного та обласного значення.

Як зазначалося, на території Чернігівської області працюють аварійні бригади, які відновлюють електропостачання та зв'язок з населеними пунктами. Тривають роботи по забезпеченню транспортного сполучення на дорогах державного та місцевого значення. Для цього задіяні понад 570 одиниць техніки та майже 1200 працівників обласного Управління Держслужби з НС, ДП "Чернігівський облавтодор" та комунальних підприємств.

Населенню надається допомога у трьох стаціонарних та чотирьох мобільних пунктах обігріву, розміщених Держслужбою з надзвичайних ситуацій на автодорогах області.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головне управління ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ