На Житомирщині звинувачення співробітників ДСНС у побитті волонтерів та вимаганні коштів за вивільнення автомобілів – провокація.

На Житомирщині звинувачення співробітників ДСНС у побитті волонтерів та вимаганні коштів за вивільнення автомобілів – провокація.

26.03.13 13:39 0 998
25 березня у ЗМІ та соціальних мережах поширюється повідомлення про те, що співробітники ДСНС під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуацій побили волонтерів та вимагали кошти з власників автомобілів за вивільнення машин.

Повідомлення поширює користувач соціальної мережі 19-річна Онисія Гарай.

Дана інформація є відвертою провокацією, яка не підтверджена жодним фактом. Зазначена особа на місці ліквідації надзвичайної ситуації не знаходилась. В своєму повідомленні Анісія Гарай посилається на слова невідомих волонтерів. Для того, аби висувати подібні звинувачення, потрібно звертатись до конкретних подій, імен та фактів. З свого боку, Державна служба з надзвичайних ситуацій, готова розглянути такі факти, якщо вони мали місце.

На даний момент, заява пані Анісії Гарай – безпідставна та неаргументована.

Протягом доби 24 березня координацію дій з ліквідації наслідків стихійного лиха на трасі М-о6 здійснював перший заступник Голови ДСНС України Сергій Данилюк. Місце тимчасової дислокації техніки ДСНС було визначено на 41 км траси, де було розгорнуто Штаб та 2 пункти обігріву. Вся техніка ДСНС та Міноборони працювала на визначених ділянках траси. Будь-яке вивільнення великогабаритного та легкового транспорту проводилось під контролем відповідальних осіб ДСНС, які входили до складу оперативної групи.

Факт будь-якого інциденту між волонтерами та співробітниками ДСНС спростовує міліція.

ДСНС звертається до ЗМІ з проханням висвітлювати об’єктивну та перевірену інформацію, як цього вимагає законодавство. В іншому випадку ДСНС буде вимушена захищати честь та гідність своїх співробітників у судовому порядку.

Державна служба

з надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 300 чернівецьких школярів ...
Наступна новина: Віктор Шемчук обговорив ...

КОМЕНТАРІ