Чернігівська область: ліквідовано пожежі цеху металообробки в Чернігові та церкви у Бобровиці

Чернігівська область: ліквідовано пожежі цеху металообробки в Чернігові та церкви у Бобровиці

26.03.13 12:04 0 1025
24 березня о 14:14 у Чернігові до обласного Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу приватного цеху металообробки, що орендований одним із підприємців у одній з будівель фабрики ТК "Стиль" по вул. Інструментальній. Коли через 10 хвилин за викликом до місця події прибуло два пожежно-рятувальні відділення, у цеху відбувалось інтенсивне горіння й приміщення було заповнено димом. Гасіння пожежі тривало 30 хвилин в ході чого рятувальники завадили вогню повністю знищити виробниче обладнання й розповсюдитись у суміжні приміщення.

Причину пожежі з’ясовує слідство. Одною з версій виникнення загоряння є порушення правил експлуатації та монтажу електромережі. Збитки встановлюються.

25 березня о 06:10 у Бобровиці до служби "101" надійшло повідомлення про те, що з церкви Успіння Пресвятої Богородиці йде дим. На місце події оперативно прибуло два відділення рятувальників. Вони протягом 20-ти хвилин ліквідували загоряння й не допустили розповсюдження вогню по всій площі приміщення церкви та на її дерев’яне перекриття. Пожежею пошкоджено вівтар, облицювання стін та стелі.

По факту пожежі проводиться розслідування. Наразі відомо, що осередок виникнення загоряння знаходиться у вівтарній частині церкви, 1992 року побудови. За словами настоятеля, коли він ввечері виходив з храму, то відключив на електрощиті електропостачання, а двері будівлі зачинив на замок.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині до 1 липня ...
Наступна новина: 25 березня в Україні на ...

КОМЕНТАРІ