На Рівненщині до всіх населених пунктів краю забезпечений проїзд

На Рівненщині до всіх населених пунктів краю забезпечений проїзд

26.03.13 15:06 0 894
Впродовж вихідних днів задля ліквідації наслідків стихії залучили понад 300 одиниць спецтехніки та більше 600 осіб, які на ранок 25 березня забезпечили автомобільне сполучення з усіма населеними пунктами, прозвітував в.о. голови облдержадміністрації Анатолію Юхименку начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ОДА Віктор Симонюк. Тож Анатолій Юхименко подякував усім причетним службам, адже завдяки їх злагодженій роботі рух на дорогах державного значення не був заблокований, водночас швидко вдалося забезпечити сполучення з усіма селами Рівненщини. Загалом через стихію в області був відсутній доїзд до 98 населених пунктів і до 120 ускладнений.

Нині на Рівненщині продовжують ліквідовувати наслідки надзвичайної ситуації. Для розширення автошляхів та підтримки їх в належному стані по всьому краї працюють 156 одиниць спецтехніки та майже 500 людей, повідомив Віктор Симонюк. Тим часом вздовж головних автотрас працюють мобільні пункти надання допомоги водіям, які облаштовували рятувальники. Вони працюють цілодобово, тож люди в будь-який час можуть зігрітися, а за потреби отримати медичну та іншу допомогу.

Також добре спрацювали й енергетики. Так, негода знеструмила 21 населений пункт області, втім аварійні бригади оперативно впоралися з наслідками стихії та відновили електропостачання в усіх містах та селах.

Про це повідомили у Рівненській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові триває ...

КОМЕНТАРІ