На Рівненщині гімназисти цікавляться податками

На Рівненщині гімназисти цікавляться податками

26.03.13 09:33 0 930
Днями до податкової інспекції у м. Рівному на «День відкритих дверей» завітали учні 11-х класів Рівненської класичної гімназії «Престиж».

Загальні поняття та уявлення про податки, податкову систему, права та обов’язки платників податків учні отримали ще на уроках, під час вивчення суспільствознавчих дисциплін. А до податкової школярі прийшли, щоб ознайомитись з роботою податківців та закріпити отримані знання.

Екскурсія розпочалась з Центру обслуговування платників податків, де працівники податкової інспекції ознайомили учнів з роботою Центру, послугами, які там надаються, сервісами податкової служби, роботою інспекції.

Крім того, податківці провели лекцію на податкову тематику, зокрема, звернули увагу на види та кількість податків, передбачених Податковим кодексом, застосування штрафних санкцій за порушення податкового законодавства. Особливу увагу звернули на запроваджений цьогоріч новий податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Розповіли також і про важливість подання податкової декларації про майновий стан і доходи, в тому числі з метою отримання податкової знижки.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ