Тернопільщина: у березні заборгованість  із зарплати в області зменшилась на 0,94 млн. грн.

Тернопільщина: у березні заборгованість із зарплати в області зменшилась на 0,94 млн. грн.

26.03.13 10:05 0 798
Під головуванням заступника голови облдержадміністрації Василя Гецька відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

У зібранні взяли участь члени обласної комісії, представники державної податкової адміністрації в області, Пенсійного фонду України в області, головного управління статистики в області, територіальної державної інспекції праці в області.

Як повідомив заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько за оперативними даними станом на 22 березня 2013 року заборгованість із заробітної плати, відносно поточного місяця, зменшилась на 944,1 тис. грн., а саме на підприємствах: зменшив заборгованість КП Монастириський Комунсервіс, повністю ліквідована заборгованість на ТД НТП "Промінь", ПАТ "Тернопільський кар’єр", та Збаразьке МКП "Добробут".

Заслухано звіти про заборгованість із заробітної плати, боргів до бюджету, внесків до Пенсійного фонду України та низький рівень оплати праці керівників підприємств: місто Тернопіль (ТзДВ "Галія"), Борщівський район (КП "Світанок"), Підволочиський район (Скалатське МКП "Комунальник"), Тернопільський район (В.Бірківське КП "Добробут").

За підсумками засідання прийнято ряд рішень, спрямованих на погашення заборгованості із заробітної плати та сплати страхових внесків.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ