Тернопільська область: рятувальники допомогли доправити двох хворих до медичних закладів

Тернопільська область: рятувальники допомогли доправити двох хворих до медичних закладів

26.03.13 12:14 0 825
24 березня о 14:30 на пункт зв’язку 3-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про те, що карета швидкої, яка прямувала у село Хатки Тернопільського району, де у чоловіка стався інсульт, опинилась заблокованою у снігових заметах та не може доїхати до місця виклику.

Рятувальники, що прибули на місце події, допомогли медикам добратися до важкохворого. Після чого чоловіка у супроводі рятувальників було доставлено до районної лікарні міста Тернопіль.

Того ж дня, о 19:33 в Теребовлянському районі працівники пожежно-рятувальної служби допомогли хворому чоловікові, в якого була висока температура, у селі Романівка, куди через снігові замети не змогли потрапити працівники швидкої. Рятувальники на автомобілі високої прохідності доставили медиків до місця виклику. Лікар, оглянувши чоловіка, прийняв рішення про його транспортування до лікувального закладу. Після чого хворого разом із медпрацівником на пожежному автомобілі було доставлено до Теребовлянської центральної районної лікарні.

Неодноразово рятувальники залучалися і для вивільнення автобусів, вантажних та легкових автомобілів із снігових заметів, в яких перебувало чимало людей, в тому числі і діти.

Загалом, з початку негоди працівниками Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області із полону негоди врятовано 458 людей та відбуксировано із снігових заметів 168 автомобілів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 25 березня в Україні на ...
Наступна новина: Луїс Адріано погодився ...

КОМЕНТАРІ