У Тернополі 250 осіб взяли участь в акції «Зупинимо туберкульоз»

У Тернополі 250 осіб взяли участь в акції «Зупинимо туберкульоз»

26.03.13 11:33 0 853
Незважаючи на мороз та холодний вітер, у неділю, 24 березня, на Театральному майдані обласного центру відбулася акція, присвячена Всесвітньому та Всеукраїнському дню боротьби із туберкульозом.

В цей день всі, хто хотів, змогли пройти обстеження у пересувних цифрових флюорографічних кабінетах.

Захід проводиться уже десять років поспіль і з кожним роком збільшується кількість бажаючих скористатися можливістю пройти флюорографічне обстеження саме 24 березня.

Судячи із висловлювань людей у черзі, можна сказати, що обстеження у такий спосіб має свої переваги, бо у цей день можна обрати зручний для себе час, оскільки флюорографи стоять від ранку до вечора , результат отримуєш одразу.

Окрім обстеження, відвідувачі отримували консультації лікарів, працівники КУТОР “Центр здоров’я” та Товариства Червоного Хреста України в Тернопільській області всім, хто проходив обстеження або, навіть, йшов повз черги, пропонували санітарно-освітню літературу, частина з якої надана Фондом “Розвиток України”.

Результатом акції у Тернополі було 250 обстежених.

Акція на Театральному майдані відбулася за підтримки Головного управління охорони здоров’я, організована і проведена СТМО “Фтизіатрія” за участі КУТОР “Центр здоров’я”, Товариства Червоного Хреста України в Тернопільській області.

Прес-служба ГУОЗ ОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: "Тоттенхем" провів ...

КОМЕНТАРІ