Силовики Тернопільщини провели змагання з самбо

Силовики Тернопільщини провели змагання з самбо

26.03.13 13:41 0 990
У спортивному залі Тернопільської загальноосвітньої школи №23 (клуб «Галицькі леви») обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» провела змагання з боротьби самбо серед силовиків.

Самбо – порівняно молодий вид єдиноборства, але уже має чимало прихильників, особливо серед правоохоронців. Це й не дивно, адже даний вид спорту є комплексною системою самооборони, яка поєднує у собі найефективніші прийоми дзюдо та інших бойових мистецтв.

На турнірі свою майстерність демонстрували 28 учасників з 7 команд правоохоронних органів нашої області.

За результатами напруженої боротьби в командному заліку першість здобули співробітники обласного управління Служби безпеки, друге місце виборола команда військової частини Внутрішніх військ, а на третій сходинці опинилися спортсмени обласного управління міліції.

В особистому заліку змагання проводилися у різних вагових категоріях. У категоріях до 62 та 68 кілограмів перемогу здобули військовослужбовці Максим Власенко та Олександр Смірнов. Микола Баклаков та Сергій Попик з обласного управління внутрішніх справ здобули першість у вагових категоріях до 74 і 82 кілограмів. Співробітник СБУ Олександр Кулик став першим у ваговій категорії до 90 кілограмів. Абсолютними переможцями у категоріях 100 та більше кілограмів стали рятувальник Олександр Федьків та військовослужбовець Іван Тучик. Спортсмени, які найкраще проявили себе на турнірі представлятимуть Тернопільщину на всеукраїнських змаганнях.

Переможцям та призерам змагань вручили кубки та грамоти.

Про це повідомили в УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук обговорив ...
Наступна новина: В Луцьку відбулося ...

КОМЕНТАРІ