Олексій Кайда звернувся до Лавриновича щодо невиконання Львівським автобусним заводом угоди про передачу тролейбусів для Тернополя

Олексій Кайда звернувся до Лавриновича щодо невиконання Львівським автобусним заводом угоди про передачу тролейбусів для Тернополя

26.03.13 15:06 0 1005
22 березня 2013 року під час сесії Верховної Ради України народний депутат-свободівець Олексій Кайда звернувся з депутатським запитом до Міністра юстиції України Олександра Лавриновича про невиконання взятих на себе зобов'язань Львівським автобусним заводом щодо поставки тролейбусів за договором фінансового лізингу для тернопільського комунального підприємства "Тернопільелектротранс".

Зокрема, в запиті націоналіста йдеться про те, що Тернопільська міськрада затвердила Програму розвитку міського електротранспорту в місті задля створення належних умов для доступного, якісного і безпечного перевезення мешканців. Цією програмою передбачалося придбання КП "Тернопільелектротранс" тролейбусів бюджетним коштом.

"Тернопільська міськрада ще кілька років тому перерахувала кошти Львівському автобусному заводу, щоби отримати в лізинг тролейбуси. Однак замовлення не виконано й донині. Є рішення судів, якими зобов'язано львівське підприємство виготовити, поставити та передати електротранспорт. Проте ці рішення не виконуються", – наголошує в запиті Олексій Кайда.

Свободівець вимагає від Міністра юстиції України вжити відповідних заходів реагування для відновлення порушених прав підприємства "Тернопільелектротранс" та щодо виконання рішення судів, у яких чітко вказано, що львівський завод зобов'язаний передати тролейбуси для Тернополя.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині до всіх ...

КОМЕНТАРІ