На Тернопільщині до Держреєстру внесено нові моделі касових апаратів

На Тернопільщині до Держреєстру внесено нові моделі касових апаратів

26.03.13 08:42 0 863
Наказом ДПС України від 05.03.2013р. № 51 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» оновлено Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. У новому документі значно розширено версії внутрішнього програмного забезпечення, що дають можливість передачі контрольно-звітної інформації до органів податкової служби.

Зокрема, до Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій внесено нові портативні електронні контрольно-касові апарати та доповнено перелік версій внутрішнього програмного забезпечення раніше включених до Державного реєстру моделей контрольно-касових апаратів. З повним їх переліком можна ознайомитись на офіційному веб-порталі ДПС України за адресою sts.gov.ua.

Наголошуємо, що суб'єктам господарювання слід завчасно подбати про доопрацювання наявної касової техніки або придбання нової, яка забезпечуватиме передачу контрольної звітної інформації до органів податкової, адже відповідальність за недотримання нових норм законодавства наступає з першого липня цього року.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: На Рівненщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ