Закарпатська область: протягом доби тячівські вогнеборці тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

Закарпатська область: протягом доби тячівські вогнеборці тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

26.03.13 11:59 0 1114
Протягом 25 березня тячівські вогнеборці тричі виїжджали на ліквідацію загорань, що виникали у місті та за його межами. Так, перше повідомлення до пожежних-рятувальників надійшло о 02:40. Місцеві мешканці присілку Вишоватий Тячівського району повідомили, що на вулиці Партизанській, на приватному обійсті загорівся хлів. На місце події відразу було направлено чергові варти державного пожежно-рятувального пункту №2 смт Дубове та місцевої пожежної команди №4 смт Нересниця.

Через запізніле виявлення пожежі, на момент прибуття пожежних підрозділів вогнем вже було знищено частину надвірної споруди, домашню живність, яка знаходилася в хліві (1 свиноматка, 12 маленьких поросят, 2 кроликів, 10 курей), 2 тонни сіна та 2 куб м дощок.

Друге повідомлення до рятувальників надійшло 05:15. До оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили про те, що в м. Тячів на вулиці Лазівській на території одного із підприємств горить котельня. О 05:33 вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини № 8 зуміли локалізувати пожежу, а о 06:25 повністю ліквідувати.

Унаслідок дії стихії було частково пошкоджено крівлю котельні. Від знищення вогнем було врятовано приміщення котельні та поруч розташовані споруди.

На жаль, не обійшлося й без загиблих внаслідок пожежі. Про третю пожежу тячівським рятувальникам повідомили з районної міліції о 05:45. На цей раз в селі Топчино на вулиці Центральній горів автомобіль «Дейво».

На місце події поспішили бійці місцевої пожежної команди смт Солотвино. На час їх прибуття (через запізніле отримання повідомлення про пожежу), вогонь вже повністю знищив автомобіль. У вигорівшому салоні автівки було виявлено тіло 29-річного власника «Дейво».

Причини виникнення даних пожеж, збитки, заподіяні стихією, та причина загибелі людини з’ясовуються.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині у Рясне-2 ...

КОМЕНТАРІ