БУКОВИНСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У НЕГОДУ

БУКОВИНСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ДОПОМАГАЮТЬ ГРОМАДЯНАМ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ У НЕГОДУ

27.03.13 08:54 0 903
На даний час територія Чернівецької області перебуває під активним впливом циклону з Балкан. Нинішня зима вже переконала водіїв і пішоходів в тому, що нехтувати пересторогами щодо безпеки дорожнього руху не варто.

У зв’язку із ускладненням руху транспортних засобів керівництвом міліцейського відомства області прийнято рішення задіяти максимальну кількість особового складу підрозділів державтоінспекції. Міліціонери надають всебічну допомогу учасникам дорожнього руху та громадянам, які потрапили у негоду.

Також, закликаємо громадян під час ускладнення погодних умов за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

Перевірте технічний стан автомобіля, користуйтеся пасками безпеки, не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування (аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки). В умовах недостатньої видимості, туману, сильного снігопаду або дощу, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

На в’їздах і виїздах з Чернівецької області в цілодобовому режимі працюють стаціонарні пости ДПС ДАІ. Вони оснащені необхідними засобами для надання допомоги водіям та готові прийняти учасників дорожнього руху для обігріву, перепочинку, отримання важливої інформації стосовно стану доріг.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу працівників ДАІ за номером «гарячої лінії»: (0372) 55-05-13 або «102».

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному Макс Кідрук ...
Наступна новина: Тернопільщина: безпекою ...

КОМЕНТАРІ