Чернівці: Поетичний фестиваль «Від Гуцулії – до кряжів донецьких» проведуть у двох областях

Чернівці: Поетичний фестиваль «Від Гуцулії – до кряжів донецьких» проведуть у двох областях

27.03.13 16:42 0 945
27 березня у Чернівцях розпочнеться ІІІ Всеукраїнського фестивалю поезії «Від Гуцулії – до кряжів донецьких», присвячений пам’яті Тараса Мельничука. Він триватиме до 29 березня.

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться в Червоній залі Чернівецького Національного університету імені Ю. Федьковича. Діятиме книжкова виставка ВД «Букрек», пройде презентація збірки вибраних поезій Анатолія Кичинського «Небажаний свідок» із серії «Третє тисячоліття: українська поезія», кращих книг видавничого дому «Букрек» та учасників фестивалю у Буковинському фінансово-економічному університеті. З нагоди Міжнародного дня театру учасники фестивалю відвідають музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської. 28 березня вони поїдуть до села Уторопи, Косова, Снятина Івано-Франківської області. Окрім того, у планах організаторів відвідини музею-млина в Заболотові на Прикарпатті, зустріч з молодими поетами, учасниками фестивалю з нагоди тижня юнацької книги в Чернівецькій юнацькій бібліотеці.

Наступного дня у Чернівецькому меморіальному музеї В. Івасюка відбудеться нагородження лауреата літературної премії «Князь роси» імені Тараса Мельничука, а також заключний вечір ІІІ Всеукраїнського фестивалю поезії «Від Гуцулії – до кряжів донецьких» (пам’яті Тараса Мельничука) в Центральному палаці

культури Чернівців, який супроводжуватиметься виставкою чернівецьких видавництв.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ