Чернівці: До актуальних питань збереження історико-культурної спадщини залучатимуть молодь

Чернівці: До актуальних питань збереження історико-культурної спадщини залучатимуть молодь

27.03.13 11:36 0 735
25 березня відбулося засідання громадської консультативної ради з питань охорони культурної спадщини м.Чернівців. У порядку денному обговорено склад та роботу ради в попередній період. Відзначено важливу роль громадської ради у розбудові громадянського суспільства та розвитку місцевого самоврядування, забезпечення громадського контролю в галузі охорони культурної спадщини, містобудівної та господарської діяльності в межах історичних ареалів, проведено аналіз діяльності ради як дорадчого органу Чернівецької міської ради, вплив та результативність її рішень.

Тривала пауза в діяльності ради викликана низькою активністю її членів. Було запропоновано оновити склад ради та запровадити ротацію керівників, більш активно залучати до актуальних питань збереження історико-культурної спадщини молодь та представників засобів масової інформації.

На обговорення було винесено також питання утворення Координаційного Центру управління буферною зоною об’єкта ЮНЕСКО, порядок проведення спільних засідань з архітектурно-містобудівною радою.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині з обласного ...
Наступна новина: Жіноча збірна України ...

КОМЕНТАРІ